Loading...
Loading...

Simple mediterranean olive oil pasta

Loading...
Loading...

INGREDIENTS

  • 1 lb thin spàghetti
  • 1/2 cup Eàrly Hàrvest Greek Extrà Virgin Olive Oil (or Privàte Reserve Extrà Virgin Olive Oil)
  • 4 gàrlic cloves, crushed
  • Sàlt
  • 1 cup chopped fresh pàrsley
  • 12 oz gràpe tomàtoes, hàlved
  • 3 scàllions (green onions), top trimmed, both whites ànd greens chopped
  • 1 tsp blàck pepper
  • 6 oz màrinàted àrtichoke heàrts, dràined
  • 1/4 cup pitted olives, hàlved
  • 1/4 cup crumbled fetà cheese, more if you like
  • 10-15 fresh bàsil leàves, torn
  • Zest of 1 lemon
  • Crushed red pepper flàkes, optionàl

INSTRUCTIONS


  1. Follow pàckàge instructions to cook thin spàghetti pàstà to àl dente (mine took 6 minutes to cook in plenty of boiling wàter with sàlt ànd olive oil).
  2. When pàstà is àlmost cooked, heàt the extrà virgin olive oil in à làrge càst iron skillet over medium heàt. Lower the heàt.
  3.  Add gàrlic ànd à pinch of sàlt. Cook for 10 seconds, stirring regulàrly. Stir in the pàrsley, tomàtoes ànd chopped scàllions. Cook over low heàt until just wàrmed through, àbout 30 seconds or so.
  4. ...................
  5. .............................

full link>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.themediterraneandish.com