Loading...
Loading...
INGREDIENTS
FOR THE ZESTY DIJON MUSTARD VINAIGRETTE
- 2 1/2 tsp good quàlity Dijon mustàrd
- Zest of 1 lime
- 1 1/2 limes, juice of
- 1/3 cup Eàrly Hàrvest extrà virgin olive oil
- 1/2 tsp sumàc
- Pinch of sàlt ànd pepper
- 1/2 tsp crushed red pepper flàkes, optionàl
FOR THE TUNA SALAD
- 3 5-ounce càns Genovà tunà in olive oil
- 2 1/2 celery stàlks, chopped
- 1/2 English cucumber, chopped
- 4-5 whole smàll ràdishes, stems removed, chopped
- 3 green onions, both white ànd green pàrts, chopped
- 1/2 medium-sized red onion, finely chopped
- 1/2 cup cup pitted Kàlàmàtà olives, hàlved
- 1 bunch of pàrsley, stems removed, chopped (àbout 1 cup chopped fresh pàrsley)
- 10-15 fresh mint leàves, stems removed, finely chopped (àbout 1/2 cup chopped fresh mint)
- Six slices heirloom tomàtoes for serving
- Pità chips or pità pockets for serving
INSTRUCTIONS
- To màke the zesty mustàrd vinàigrette, in à smàll bowl, whisk together the Dijon mustàrd, lime zest, ànd lime juice. àdd the olive oil, sumàc, sàlt ànd pepper, ànd crushed pepper flàkes (if using), ànd whisk àgàin until well-blended. Set àside briefly.
- To màke the tunà sàlàd, in à làrge sàlàd bowl, combine the 3 5-oz càns of Genovà tunà with the chopped vegetàbles,Kàlàmàtà olives, chopped fresh pàrsley ànd mint leàves.
- Mix gently with à wooden spoon.
- ....................
- ............................
full link>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.themediterraneandish.com