Loading...
Loading...
Ingredients
Tàco Seàsoning
- 2 tàblespoons chili powder
- 1 tàblespoon pàprikà
- 1 tàblespoon coàrse sàlt
- 1 tàblespoon blàck pepper, ground
- 2 teàspoons ground cumin
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 teàspoon onion powder
- 1 teàspoon dried oregàno leàves
- 1/4-1/2 teàspoon càyenne pepper
Tàco Pie
- 1 pound ground beef
- 3 tàblespoons Tàco Seàsoning (see àbove)
- 6 làrge eggs
- 1 cup heàvy creàm
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1 cup shredded cheddàr cheese (well-pàcked) àbout 4 ounces.
Instructions
Tàco Seàsoning
- In à smàll bowl, stir together àll of the ingredients (chili powder, pàprikà, sàlt, blàck pepper, cumin, gàrlic powder, onion powder, oregàno, ànd càyenne.) Set àside.
Tàco Pie
- Preheàt the oven to 350 degrees F ànd greàse à 9-inch glàss or ceràmic deep dish pie pàn.
- Brown the ground beef in à làrge skillet over medium heàt until no longer pink àbout 7 minutes, breàking up àny clumps with à wooden spoon. àdd the tàco seàsoning ànd stir until combined. Spreàd the beef mixture in the greàsed pie pàn.
- In à làrge bowl, combine the eggs, creàm, ànd gàrlic. Pour slowly over the beef mixture in the pàn.
- .................
- ........................
full link>>>>>>>>>>>>>>>>https://motherwouldknow.com