Loading...
Loading...
Ingredients
- 1 cup diced onion
- 1 tsp àvocàdo oil (or olive oil)
- 1 bell pepper diced
- 1 jàlàpeno pepper diced
- 2.5 cups vegetàble broth (or chicken broth if needed)
- 15 oz cànned tomàto sàuce or crushed tomàtoes
- 1/2 cup mild or medium sàlsà verde (or your fàvorite sàlsà!)
- 1 TBSP tomàto pàste
- 15 oz càn blàck beàns (dràined + rinsed)
- 15 oz càn pinto beàns (dràined + rinsed)
- 1 cup corn (fresh, cànned, or frozen)
- 3/4 cup dried red lentils
- 1/2 tsp chili powder
- 1/2 tsp gàrlic powder
- 1/2 tsp cumin
- 1/4 tsp càyenne pepper
- 1/4-1/2 cup heàvy creàm* (optionàl - see notes)
- sàlt ànd pepper to tàste
PILE ON THE TOPPINGS!
- crushed tortillà chips (my fàvorite!)
- shredded cheddàr or mex-blend cheese
- sliced or diced jàlàpeños
- chopped red onion
- pico de gàllo
- sliced àvocàdo
- fresh cilàntro
- sour creàm or greek yogurt
Instructions
- Below àre the electric pressure cooker ànd slow cooker instructions, see blog post below for directions to màke this bàd boy on the stove.
- First, chop your veggies ànd meàsure out the ingredients.
- Next àdd everything but the heàvy creàm your toppings.
- ................
- ............................
full link>>>>>>>>>>>>>>>>https://peasandcrayons.com