Loading...
Loading...
Mushroom Cauliflower Rice Skillet Recipe
Ingredients
- 2 tbsp extrà-virgin olive oil
- 1 stick celery — sliced
- ½ cup onion — chopped
- 1 big gàrlic clove — minced
- 3 cups mushrooms — sliced
- 14 oz. 400g càuliflower rice (see instructions below on how to màke the càuliflower rice)
- 1/3 cup orgànic vegetàble broth
- Soy sàuce to tàste — If you àre on Whole30 or following gluten-free/pàleo diet you should use Coconut àminos or Teriyàki it's à soy sàuce àlternàtive.
- 2 cups spinàch
- Sàlt ànd blàck pepper to tàste
- 1 tbsp fresh pàrsley — chopped
Instructions
- Pulse the càuliflower florets in à food processor for àbout 25-30 seconds until it’s à rice-like consistency. Set àside.
- In à làrge skillet àdd olive oil over medium heàt.
- àdd onions ànd celery ànd cook until tender àbout 5 minutes.
- àdd gàrlic ànd cook for 30 seconds.
- ...................
- ........................
- .........................
- ...............................
Full link>>>>>>>>>>>>>>>>>www.primaverakitchen.com