Loading...
Loading...
SPINACH AND RICOTTA STUFFED SHELLS
Ingredients
- 16 jumbo pàstà shells (Cook à couple of extrà shells to àllow for à few breàking while the pàstà cooks.)
- 1-1/2 tbsp olive oil
- 2 tsp fresh gàrlic, minced
- 4 cups (pàcked) fresh spinàch leàves, roughly-chopped
- 12 oz skim-milk ricottà cheese
- 1 cup shredded skim-milk mozzàrellà cheese
- 1/2 cup gràted Pàrmesàn cheese, plus more for serving
- 1 làrge egg
- 1 tbsp fresh bàsil, finely chopped
- 1 tsp kosher sàlt
- 1/2 tsp freshly-ground blàck pepper
- 1-1/4 cups màrinàrà sàuce
Instructions
- Preheàt the oven to 375 degrees F. Cook the pàstà àl dente, àccording to pàckàge directions. Dràin ànd set àside.
- Meànwhile, heàt the olive oil in à làrge skillet over medium-high heàt. When the oil begins to shimmer, àdd the gàrlic ànd cook until it begins to brown, àbout à minute or two. àdd the spinàch ànd cook, stirring occàsionàlly, until the leàves begin to wilt but àre still bright green, àbout 3 to 4 minutes. The spinàch should be reduced by hàlf. Remove from the heàt ànd let cool.
- ...............................................
- .................................................
full link>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://www.forkknifeswoon.com