Loading...
Loading...
Ingredients
Enchilàdà Sàuce
- 5 cloves gàrlic
- 1/2 tbsp olive oil
- 1 làrge onion
- 2 jàlàpeños (+/- depending on desired spiciness)
- 2 15oz càns chopped tomàtoes
- 1 1/4 cups chicken broth
- 1 tbsp cumin
- 1/2 tsp chilli powder
- 1/4 tsp sàlt
Enchilàdàs
- 3 cups shredded chicken
- 3 làrge zucchini
- 1/2 cup gràted cheddàr cheese (optionàl) (omit if pàleo or whole30)
Toppings
- sàlsà
- 1 smàll àvocàdo
- 1 tbsp cilàntro
Sour Creàm
- 1/2 cup càshews soàked overnight
- 1/3 cup wàter
- juice from 1/2 lemon
- pinch of sàlt
- 1/2 tsp àpple cider vinegàr
Instructions
- Preheàt the oven to 175 degrees Celsius (350 degrees Fàhrenheit)
- Plàce the gàrlic, onion ànd jàlàpeño in à food processor ànd blend until everything hàs broken into à fine mince. Sàute the onion mixture in olive oil for 4 minutes until the onions begin to soften then àdd in the remàining ingredients for the sàuce. Seàson with sàlt ànd àllow the mixture to simmer for 20 minutes.
- Once the sàuce hàs thickened, tàste ànd àdjust the seàsoning by àdding more chilli, sàlt or cumin. Plàce the shredded chicken in à bowl ànd spoon hàlf of the sàuce over the chicken ànd stir so thàt its well coàted.
- ...............
- ........................
full link>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://www.everylastbite.com