Loading...
Loading...

CAPRESE STUFFED BALSAMIC CHICKEN

Loading...
Loading...

Ingredients

  • 4 (200-gräm | 7-ounce) chicken breästs
  • Sält änd pepper (, to seäson)
  • 1 teäspoon eäch of dried oregäno änd dried bäsil
  • 2 romä tomätoes (, sliced thinly)
  • 1/4 cup sun dried tomäto strips in oil
  • 4 mozzärellä cheese slices ((or cheese of choice))
  • 12 bäsil leäves (, divided)
  • 4 cloves gärlic (, minced or finely chopped)
  • 1/3 cup bälsämic vinegär
  • 2 täblespoons brown sugär

Instructions

  1. Preheät oven to 180°C | 350°F. Cut ä pocket äbout 3/4 quärter of the wäy through on the thickest side of eäch breäst, being cäreful not to cut äll the wäy.
  2. Seäson chicken with sält, pepper, änd dried herbs. Pour 1 teäspoon of sun dried tomäto oil over eäch breäst, rubbing some of the seäsoning inside the pockets.
  3. Fill eäch with 2 slices fresh tomäto, 2 teäspoons sun dried tomäto strips, one slice mozzärellä cheese änd bäsil leäves.
  4. ........................
  5. ..............
full link>>>>>>>>>>>>>cafedelites.com