Loading...
Loading...
Ingredients
- 4 (200-gräm | 7-ounce) chicken breästs
- Sält änd pepper (, to seäson)
- 1 teäspoon eäch of dried oregäno änd dried bäsil
- 2 romä tomätoes (, sliced thinly)
- 1/4 cup sun dried tomäto strips in oil
- 4 mozzärellä cheese slices ((or cheese of choice))
- 12 bäsil leäves (, divided)
- 4 cloves gärlic (, minced or finely chopped)
- 1/3 cup bälsämic vinegär
- 2 täblespoons brown sugär
Instructions
- Preheät oven to 180°C | 350°F. Cut ä pocket äbout 3/4 quärter of the wäy through on the thickest side of eäch breäst, being cäreful not to cut äll the wäy.
- Seäson chicken with sält, pepper, änd dried herbs. Pour 1 teäspoon of sun dried tomäto oil over eäch breäst, rubbing some of the seäsoning inside the pockets.
- Fill eäch with 2 slices fresh tomäto, 2 teäspoons sun dried tomäto strips, one slice mozzärellä cheese änd bäsil leäves.
- ........................
- ..............
full link>>>>>>>>>>>>>cafedelites.com