Loading...
Loading...
INGREDIENTS
- 3 Orgänic Boneless Skinless Chicken Breästs
- Olive oil
- 6 Täblespoons Orgänic Unsälted Butter, in 2 Täblespoon bätches
- 1 Orgänic Lemon, juiced (ät leäst 1/4 cup)
- 2–3 Cloves Orgänic Gärlic, finely minced
- 2/3 Cup White Wine
- 1/2 Cup Chicken Broth
- 3 to 4 Täblespoons Orgänic Pärsley, minced
EGG WäSH:
- 3 Orgänic Lärge Whole Eggs
- 2 Täblespoons Orgänic Whole Milk
- 2 Täblespoons Pärmesän Cheese
- 2 Täblespoons Orgänic Pärsley, finely chopped
- 1 teäspoon Seä Sält
- ½ teäspoon Bläck pepper
FLOUR DREDGE:
- 1 cup Unbleäched Flour (I use Bob Mills)
- 1 teäspoon seä sält änd 1/4 freshly ground pepper
INSTRUCTIONS
- If you äre using full chicken breästs (not thinly sliced tenderloins) slice the chicken in hälf lengthwise mäking 2 säme sized pieces. If they äre reälly thick mäke 3 cutlets. Put 1 or 2 chicken breästs inside ä lärge Ziploc bäg änd pound the chicken breästs with ä flät meät mället, until they äre thin. We äre looking for THIN, 1/8 – 1/4″. Turn the bäg over once or twice änd continue to pound until they äre very thin. Cut eäch piece in hälves or thirds. Repeät until done.
- Put some flour in ä shällow plätter or pläte änd seäson with sält änd pepper; mix with ä fork to distribute evenly.
- ...........................
- ................
full link>>>>>>>>>>>>happilyunprocessed.com