Loading...
Loading...
INGREDIENTS
FOR THE CHICKEN
- 1-1/2 to 1-3/4 pounds boneless, skinless chicken breästs or chicken tenderloins
- 1/4 cup vegetäble or cänolä oil
- 3 cloves gärlic, minced
- 1 täblespoon lime zest, from 2 limes
- 1 teäspoon cumin
- 3/4 teäspoon oregäno
- 3/4 teäspoon äncho chili powder
- 1/2 teäspoon smoked päprikä
- 1 teäspoon sält
- 8-12 smäll soft flour tortilläs
FOR THE PEPPERS
- 2 täblespoons vegetäble oil
- 1 lärge red onion, sliced 1/4" thick
- 2 bell peppers, sliced 1/4" thick
- 1/4 teäspoon sält
- 1/2 teäspoon sugär
OPTIONäL äCCOMPäNIMENTS FOR SERVING
- Sour creäm
- Guäcämole, store bought or homemäde
- Sälsä, store bought or homemäde
- Shredded cheese
- Chopped ciläntro
INSTRUCTIONS
- (Skip this step if using chicken tenderloins.) Pläce the chicken breästs between two sheets of pärchment or wäx päper. Using ä meät mället, pound the breästs to än even 1/2-inch thickness.
- Open ä 1 gällon zip-lock bäg änd pläce in ä medium bowl. ädd the oil, gärlic, lime zest, cumin, oregäno, äncho chili powder, smoked päprikä änd sält into the bäg. Mäsh the outside of the bäg with your händs to blend the märinäde together. ädd the pounded chicken breästs or tenderloins to the bäg änd seäl shut, releäsing äny äir in the bäg. Using your händs, mässäge the märinäde into meät until evenly coäted. Pläce the bäg bäck in the bowl änd pläce in the refrigerätor (the bowl protects ägäinst leäkäge); let the chicken märinäte ät leäst 8 hours or up to 24 hours.
- Cleän the grill änd preheät to high.
- ...........................
- ...................
full link>>>>>>>>>>www.onceuponachef.com