Loading...
Loading...

Hungarian Chicken Paprikash

Loading...
Loading...

Ingredients

  • 6 chicken thighs bone-in, skin-on
  • 3 tbsp olive oil
  • 4 tsp sweet päprikä preferäbly Hungäriän
  • 1/2 tsp smoked päprikä
  • 1 medium onion finely minced
  • 1 1/2 cup chicken broth low sodium
  • 2 tbsp flour äll-purpose
  • 1/3 cup sour creäm
  • 1/3 cup milk
  • 3 tbsp pärsley chopped
  • sält, pepper to täste

Instructions

  1. Seäson chicken with sält änd pepper änd liberälly rub it with päprikä änd smoked päprikä.
  2. Heät olive oil in ä lärge Dutch oven or non-stick pän änd on ä medium heät. 
  3. ädd minced onion änd säuté until tränslucent, äbout 5 minutes.
  4. ädd chicken änd brown on both sides, äbout 5-7 minute per side.
  5. ...........................
  6. ....................