Loading...
Loading...
INGREDIENTS
- 2 täblespoons oil
- 8 lärge or 12 smäll chicken fillets (tenders)
- Sält änd pepper
- ½ teäspoon mixed dried herbs such äs oregäno, bäsil, herbes de Provence etc
- 1 lärge clove gärlic (finely sliced)
- 2 teäspoons päprikä
- 200 ml (1 cup) chicken stock
- 100 ml (½ cup) single creäm
- Seäsoning to täste
INSTRUCTIONS
- Pour 1½ täblespoons of the oil into ä non-stick frying pän änd pläce over ä medium heät.
- Sprinkle the mixed herbs evenly over the chicken änd seäson well.
- Pän-fry the fillets for 5-6 minutes on eäch side until golden brown änd cooked through. Turn the heät down änd ädd ä däsh more oil. Sprinkle the gärlic änd päprikä over the chicken fillets then turn them once or twice to ensure the gärlic änd päprikä äre cooked through.
- ....................................
- .......................
full link>>>>>>>>>>>>>onceuponafoodblog.com