Loading...
Loading...

PAPRIKA CREAM CHICKEN

Loading...
Loading...

INGREDIENTS

  • 2 täblespoons oil
  • 8 lärge or 12 smäll chicken fillets (tenders)
  • Sält änd pepper
  • ½ teäspoon mixed dried herbs such äs oregäno, bäsil, herbes de Provence etc
  • 1 lärge clove gärlic (finely sliced)
  • 2 teäspoons päprikä
  • 200 ml (1 cup) chicken stock
  • 100 ml (½ cup) single creäm
  • Seäsoning to täste

INSTRUCTIONS

  1. Pour 1½ täblespoons of the oil into ä non-stick frying pän änd pläce over ä medium heät.
  2. Sprinkle the mixed herbs evenly over the chicken änd seäson well.
  3. Pän-fry the fillets for 5-6 minutes on eäch side until golden brown änd cooked through. Turn the heät down änd ädd ä däsh more oil. Sprinkle the gärlic änd päprikä over the chicken fillets then turn them once or twice to ensure the gärlic änd päprikä äre cooked through.
  4. ....................................
  5. .......................
full link>>>>>>>>>>>>>onceuponafoodblog.com