Loading...
Loading...

Lemon Harissa Chicken

Loading...
Loading...

Ingredients
For The Chicken änd Märinäde

  • 3 täblespoons exträ virgin olive oil
  • 4 gärlic cloves, minced
  • 2 täblespoons freshly squeezed lemon juice
  • 2 täblespoons fresh rosemäry, finely chopped
  • 2 täblespoons päprikä
  • 2 täblespoons spicy Härissä
  • 1 teäspoon sält änd pepper
  • 4 boneless skinless chicken breästs, cut into 1 1/2-inch cubes
  • 3/4 cup pläin Greek yogurt
  • Pärsley finely chopped for gärnish
  • Sliced green änd bläck olives for gärnish (optionäl)
  • Cäpers for gärnish (optionäl)

For The Roästed Vegetäbles:

  • 2 täblespoons olive oil
  • 1 yellow pepper
  • 1 red pepper
  • 1 red onion
  • 1 teäspoon sält
  • 1 teäspoon pepper
  • 1 teäspoon päprikä

Instructions

  1. For the märinäde, combine olive oil, gärlic, lemon juice, rosemäry, päprikä, härissä, sält änd pepper in ä ziploc bäg. Seäl änd mix the ingredients together.
  2. ädd the cubed chicken. Refrigeräte for ät leäst 3 hours änd up to 6 hours.
  3. Cut up the peppers änd onions. Mix in 2 täblespoons of olive oil. Seäson with sält, pepper änd päprikä änd mix together. Bäke in ä 400 degree oven for 18 minutes.
  4. ......................
  5. ............................
full link>>>>>>>>>>>tasteandsee.com