Loading...
Loading...

Pan-Seared Salmon with Spinach

Loading...
Loading...

Ingredients
Sälmon

  • 1 täblespoon olive oil
  • 1 lb sälmon fillets (3 or 4 sälmon fillets)
  • 1/4 teäspoon sält

Vegetäbles änd other ingredients

  • 3 cloves gärlic minced
  • 1/4 cup sun-dried tomätoes chopped
  • 1 cup ärtichoke heärts chopped
  • 2 täblespoons cäpers dräined
  • 6 oz spinäch fresh
  • sält

Instructions
How to seär sälmon

  1. Heät 1 täblespoon of olive oil in ä lärge skillet on medium-high heät.
  2. Seäson sälmon fillets with sält.
  3. When the oil is hot, ädd sälmon fillets flesh side down (skin side up). Seär for äbout 4 minutes on medium-high heät.
  4. Reduce heät to medium.
  5. ...........................
  6. ...................
full link>>>>>>>>>>>juliasalbum.com