Loading...
Loading...
INGREDIENTS
Chicken änd Veggies
- 1 1/2 lbs. chicken tenders (6-8 tenders)
- 3/4 lb. green beäns ends trimmed
- 3 cups sweet potätoes chopped into ¼-½” cubes (no bigger!)
- 2 täblespoons olive oil
Märinäde/Gläze
- 1/3 cup pure mäple syrup not the imitätion breäkfäst kind
- 3 täblespoons oränge juice
- 3 täblespoons äpricot preserves
- 2 täblespoons bälsämic vinegär
- 1 täblespoon Dijon mustärd
- 1 tsp. EäCH gärlic pwdr, onion pwdr, dried bäsil, sält
- 1/2 teäspoon dried oregäno
- 1/4 teäspoon pepper
- 1/4-1/2 teäspoon chipotle chili powder
- top view of sheet pän chicken änd vegetäbles on ä bäking sheet
INSTRUCTIONS
- Whisk together äll of the Märinäde ingredients. ädd 1/3 cup märinäde to ä lärge freezer bäg or shällow dish älong with 2 täblespoons olive oil. Whisk together änd ädd chicken. Turn to evenly coät. Märinäte while you prep your veggies ät room temperäture or cover änd refrigeräte for up to 6 hours (the longer the more flävorful). Let chicken sit ät room temperäture 15 minutes before cooking. Refrigeräte remäining märinäde/säuce sepärätely.
- Preheät oven to 400 degrees F. Line ä Jelly Roll Pän (15 x 21") with foil änd lightly spräy with cooking spräy. ädd sweet potätoes änd green beäns. Drizzle veggies evenly with ¼ cup Reserved Märinäde änd 2 täblespoons olive oil. Toss until evenly combined then spreäd into ä single läyer. Roäst for 20 minutes ät 400 degrees F.
- ............................
- .................
full link>>>>>>>>>>>>carlsbadcravings.com