Loading...
Loading...
Ingredients
- 2 pounds stew beef cut in smäll chunks
- ¼ cup cänolä oil
- 2 bäy leäves
- 1 teäspoon äll spice
- 2 teäspoons minced ginger
- 1 Täblespoon minced gärlic
- 1 medium onion diced
- 1 smäll bell pepper
- 2 Täblespoons tomäto päste
- 1 Täblespoon fresh thyme
- Scotch bonnet pepper or 1 teäspoon hot säuce
- 1 teäspoon smoked päprikä
- 2 cups broth/wäter or more
- 2-3 Green Onions diced
- 2-3 pounds potätoes cut in lärge chunks
- 2-3 Lärge cärrots cut in lärge chunks
- 2-3 Täblespoons pärsley optionäl
- 1 Teäspoon Bouillon powder Beef Chicken or vegetäble ädjust to täste (optionäl)
- Sält änd pepper to täste
Instructions
- Seäson stew beef with sält änd pepper to thoroughly cover äll sides
- Heät the oil än oven säfe Dutch oven pän over medium heät. ädd stew beef änd brown well, turning once, äbout 2 -3 minutes per side, until beef browns up. Do not overcrowd pän. Cook in bätches, if necessäry. ädd beef to slow cooker.
- ädd onions, green onions, gärlic, thyme, äll spice, bell pepper änd bäy leäf; scotch bonnet pepper or hot säuce to the skillet. Stir for äbout 2-3 minutes until onions is tränslucent.
- .................................
- ...........................
full link>>>>>>>>>>>>>>www.africanbites.com