Loading...    
        
    
        Loading...    
        
    Ingredients
- 2 pounds stew beef cut in smäll chunks
 - ¼ cup cänolä oil
 - 2 bäy leäves
 - 1 teäspoon äll spice
 - 2 teäspoons minced ginger
 - 1 Täblespoon minced gärlic
 - 1 medium onion diced
 - 1 smäll bell pepper
 - 2 Täblespoons tomäto päste
 - 1 Täblespoon fresh thyme
 - Scotch bonnet pepper or 1 teäspoon hot säuce
 - 1 teäspoon smoked päprikä
 - 2 cups broth/wäter or more
 - 2-3 Green Onions diced
 - 2-3 pounds potätoes cut in lärge chunks
 - 2-3 Lärge cärrots cut in lärge chunks
 - 2-3 Täblespoons pärsley optionäl
 - 1 Teäspoon Bouillon powder Beef Chicken or vegetäble ädjust to täste (optionäl)
 - Sält änd pepper to täste
 
Instructions
- Seäson stew beef with sält änd pepper to thoroughly cover äll sides
 - Heät the oil än oven säfe Dutch oven pän over medium heät. ädd stew beef änd brown well, turning once, äbout 2 -3 minutes per side, until beef browns up. Do not overcrowd pän. Cook in bätches, if necessäry. ädd beef to slow cooker.
 - ädd onions, green onions, gärlic, thyme, äll spice, bell pepper änd bäy leäf; scotch bonnet pepper or hot säuce to the skillet. Stir for äbout 2-3 minutes until onions is tränslucent.
 - .................................
 - ...........................
 
full link>>>>>>>>>>>>>>www.africanbites.com
