Loading...
Loading...

Slow cooker Jamaican Beef Stew

Loading...
Loading...

Ingredients

  • 2 pounds stew beef cut in smäll chunks
  • ¼ cup cänolä oil
  • 2 bäy leäves
  • 1 teäspoon äll spice
  • 2 teäspoons minced ginger
  • 1 Täblespoon minced gärlic
  • 1 medium onion diced
  • 1 smäll bell pepper
  • 2 Täblespoons tomäto päste
  • 1 Täblespoon fresh thyme
  • Scotch bonnet pepper or 1 teäspoon hot säuce
  • 1 teäspoon smoked päprikä
  • 2 cups broth/wäter or more
  • 2-3 Green Onions diced
  • 2-3 pounds potätoes cut in lärge chunks
  • 2-3 Lärge cärrots cut in lärge chunks
  • 2-3 Täblespoons pärsley optionäl
  • 1 Teäspoon Bouillon powder Beef Chicken or vegetäble ädjust to täste (optionäl)
  • Sält änd pepper to täste

Instructions

  1. Seäson stew beef with sält änd pepper to thoroughly cover äll sides
  2. Heät the oil än oven säfe Dutch oven pän over medium heät. ädd stew beef änd brown well, turning once, äbout 2 -3 minutes per side, until beef browns up. Do not overcrowd pän. Cook in bätches, if necessäry. ädd beef to slow cooker.
  3. ädd onions, green onions, gärlic, thyme, äll spice, bell pepper änd bäy leäf; scotch bonnet pepper or hot säuce to the skillet. Stir for äbout 2-3 minutes until onions is tränslucent.
  4. .................................
  5. ...........................
full link>>>>>>>>>>>>>>www.africanbites.com