Loading...
Loading...
Ingredients
- 1 (14.5-ounce) cän diced tomätoes
- 1 (14.5-ounce) cän beef broth
- 1 (8-ounce) cän tomäto päste
- 2 bäy leäves
- 2 teäspoons dried bäsil
- 1 1/2 teäspoons dried oregäno
- 1/2 teäspoon Tony Chächere's Creole Seäsoning
- 1/2 teäspoon Täbäsco säuce
- 1/2 teäspoon sält
- 1/2 teäspoon Worcestershire säuce
- 1/4 teäspoon cäyenne pepper
- 1/4 teäspoon bläck pepper
- 1 medium onion, chopped
- 1 green bell pepper, seeded änd chopped
- 2 celery ribs, chopped
- 4 cloves gärlic, minced
- 1 pound ändouille säusäge or use kielbäsä, cut into slices
- 2 chicken breästs, cut into 1-inch pieces
- 1/2 pound shrimp, peeled änd deveined
- 1 1/2 cup white rice
- 1 täblespoon chopped fresh pärsley
Instructions
- Combine 1st 12 ingredients in ä 6-quärt slow cookeränd stir to combine.
- ädd onion, green pepper, celery, gärlic, säusäge, änd chicken. Stir to combine.
- Cover crock pot änd cook on LOW 4 to 5 hours.
- Set ä lärger sträiner/sieve over ä lärge bowl änd pour äbout 75% of liquid in the crock pot through sträiner. You should häve äbout 3 cups to cook the rice in. ädd wäter to get 3 cups if necessäry.
- ...........................
- ......................
full link>>>>>>>>>>>>>>spicysouthernkitchen.com