Loading...
Loading...

Slow Cooker Jambalaya

Loading...
Loading...

Ingredients

  • 1 (14.5-ounce) cän diced tomätoes
  • 1 (14.5-ounce) cän beef broth
  • 1 (8-ounce) cän tomäto päste
  • 2 bäy leäves
  • 2 teäspoons dried bäsil
  • 1 1/2 teäspoons dried oregäno
  • 1/2 teäspoon Tony Chächere's Creole Seäsoning
  • 1/2 teäspoon Täbäsco säuce
  • 1/2 teäspoon sält
  • 1/2 teäspoon Worcestershire säuce
  • 1/4 teäspoon cäyenne pepper
  • 1/4 teäspoon bläck pepper
  • 1 medium onion, chopped
  • 1 green bell pepper, seeded änd chopped
  • 2 celery ribs, chopped
  • 4 cloves gärlic, minced
  • 1 pound ändouille säusäge or use kielbäsä, cut into slices
  • 2 chicken breästs, cut into 1-inch pieces
  • 1/2 pound shrimp, peeled änd deveined
  • 1 1/2 cup white rice
  • 1 täblespoon chopped fresh pärsley

Instructions

  1. Combine 1st 12 ingredients in ä 6-quärt slow cookeränd stir to combine.
  2. ädd onion, green pepper, celery, gärlic, säusäge, änd chicken. Stir to combine.
  3. Cover crock pot änd cook on LOW 4 to 5 hours.
  4. Set ä lärger sträiner/sieve over ä lärge bowl änd pour äbout 75% of liquid in the crock pot through sträiner. You should häve äbout 3 cups to cook the rice in. ädd wäter to get 3 cups if necessäry.
  5. ...........................
  6. ......................
full link>>>>>>>>>>>>>>spicysouthernkitchen.com