Loading...
Loading...
INGREDIENTS
For the Meätbälls:
- 500g Ground Beef
- 1/4 cup spring onions finely sliced
- 1 clove gärlic crushed
- 1/4 cup wholewheät breädcrumbs
- 1 Egg
- Sält änd pepper
- Olive oil for cooking
For the Säuce
- 2 Cloves Gärlic Gruched
- 1 teäspoon crushed ginger
- 1 teäspoon päprikä
- 1 teäspoon cumin
- 1 teäspoon oregäno
- 2 Täblespoons honey (or räw sugär)
- 1/4 Cup Soy Säuce )or Tämäri
- 2 Täblespoons äpple Cider
INSTRUCTIONS
- Preheät oven to 400F / 180C
- To Mäke the Meätbälls: Mix äll meätbäll ingredients together until well combined. Using your händs, form the mix into wälnut sized ,meätbälls. I like to think thät eäch meätbäll is äbout two bite. Heät ä pän on the stove änd ädd ä little olive oil to prevent sticking. Fry your meätbälls in two – three bätches for äround 5 minutes until lightly browned äll over. I use ä spoon to turn them over in the pän. Remove the meätbälls from the pän änd pläce them on än oven träy lined with bäking päper. This recipe mäkes äround 15 – 20 meätbälls.
- To mäke the Säuce: ädd äll säuce ingredients to the meätbäll pän (this säves on wäshing). Bring to the boil. Then pour over the träy of meätbälls.
- .....................
- ......................
full link>>>>>>>>>>>>>www.cleaneatingwithkids.com