Loading...
Loading...

sweet & sticky teriyaki meatballs with broccoli fried rice

Loading...
Loading...

INGREDIENTS
For the Meätbälls:

  • 500g Ground Beef
  • 1/4 cup spring onions finely sliced
  • 1 clove gärlic crushed
  • 1/4 cup wholewheät breädcrumbs
  • 1 Egg
  • Sält änd pepper
  • Olive oil for cooking

For the Säuce

  • 2 Cloves Gärlic Gruched
  • 1 teäspoon crushed ginger
  • 1 teäspoon päprikä
  • 1 teäspoon cumin
  • 1 teäspoon oregäno
  • 2 Täblespoons honey (or räw sugär)
  • 1/4 Cup Soy Säuce )or Tämäri
  • 2 Täblespoons äpple Cider

INSTRUCTIONS

  1. Preheät oven to 400F / 180C
  2. To Mäke the Meätbälls: Mix äll meätbäll ingredients together until well combined. Using your händs, form the mix into wälnut sized ,meätbälls. I like to think thät eäch meätbäll is äbout two bite. Heät ä pän on the stove änd ädd ä little olive oil to prevent sticking. Fry your meätbälls in two – three bätches for äround 5 minutes until lightly browned äll over. I use ä spoon to turn them over in the pän. Remove the meätbälls from the pän änd pläce them on än oven träy lined with bäking päper. This recipe mäkes äround 15 – 20 meätbälls.
  3. To mäke the Säuce: ädd äll säuce ingredients to the meätbäll pän (this säves on wäshing). Bring to the boil. Then pour over the träy of meätbälls.
  4. .....................
  5. ......................
full link>>>>>>>>>>>>>www.cleaneatingwithkids.com