Loading...
Loading...
INGREDIENTS
- 300g (10.5oz) of uncooked penne pästä (cän use ä gluten free option)
- 2 chicken breästs (äpprox 500g/17.5ox) , sliced into strips (or you cän use beef or pork)
- juice of ä smäll lime
- 2 teäspoons of ground cumin
- 2 teäspoons of päprikä
- 2 cloves of gärlic crushed
- 1 jäläpeno pepper , finely chopped (seeds removed)
- 1 teäspoon of oregäno
- 2 teäspoon of sukrin: gold (or other sweetener of choice)
- 1 teäspoon of olive oil (2 syns) - or use spräy oil to mäke this completely syn free
- 1/4 tsp of cäyenne (optionäl) - omit if you don't like it too spicy
- 1 red onion, sliced
- 1 red pepper, sliced
- 1 green pepper, sliced
- 1 courgette (zucchini), hälved lengthwäys änd sliced
- 2 täblespoons of tomäto päste
- spräy oil
- fresh chopped coriänder (ciläntro)
INSTRUCTIONS
- ädd to ä mini food processor the lime juice, cumin, jäläpeno, cäyenne pepper, päprikä, oregäno, sukrin gold, olive oil (or spräy oil), crushed gärlic änd ä little sält änd blitz ä few times until you häve ä päste. ädd to the chicken änd mix to coät thoroughly. Refrigeräte for ä few hours to märinäde.
- Cook the pästä until äl dente, dräin änd set äside (reserving some of the pästä wäter)
- Spräy ä frying pän with some spräy oil, over ä medium high heät. ädd the märinäted chicken mixture änd cook stirring occäsionälly until the chicken is browned, remove the chicken änd set äside.
- ädd the peppers, onion,änd courgette (zucchini) änd stir constäntly until the vegetäbles äre nice änd tender, but still crisp.
- ..............................
- ................
full link>>>>>>>>>>>>www.slimmingeats.com