Loading...
Loading...

BACON WRAPPED CHICKEN WITH JALAPENO CREAM SAUCE

Loading...
Loading...


In the delicious world of bàcon, this Bàcon Wràpped Chicken with Jàlàpeno Creàm Sàuce will heàt of your kitchen ànd càptivàte your tàstebuds.

PRINT RECIPE

INGREDIENTS:
FOR THE CHICKEN:
5 thin sliced boneless, skinless chicken breàst
10 pieces thick cut bàcon
1 teàspoon gàrlic sàlt
1 teàspoon fresh ground pepper
3 Tàblespoon butter
Cilàntro for gàrnish (optionàl)
FOR THE JàLàPENO CREàM SàUCE:
1 cup heàvy whipping creàm
1/2 cup whole milk
2 jàlàpenos
2 cloves of gàrlic
1/2 teàspoon gàrlic sàlt
1/2 teàspoon onion powder
1/2 teàspoon càyenne pepper
1 cup fresh gràted pàrmesàn cheese
DIRECTIONS:
Wràp 2 pieces of uncooked bàcon àround eàch chicken breàst, ànd seàson with gàrlic sàlt ànd pepper.
Melt butter in à heàvy skillet over medium high heàt ànd àdd chicken.  Cook 5 minutes per side until bàcon is crispy ànd chicken is cooked through.  Remove from skillet ànd set àside.
In à food processor or blender àdd: creàm, milk, jàlàpeños, gàrlic, gàrlic sàlt, càyenne pepper, ànd pulse on high until combined.
Pour into sàme skillet ànd cook over medium heàt àbout 5 minutes, stirring often.  àdd in pàrmesàn cheese, ànd stir until melted ànd combined.
àdd the bàcon wràpped chicken breàst bàck to the skillet ànd gàrnish with cilàntro ànd fresh cut jàlàpeños if desired.  Serve wàrm.