Loading...
Loading...
Recipe Adapted from --> livingsweetmoments.com
Prep Time ==> 20 Minutes
Cook Time ==> 40 Minutes
Totàl Time ==> 1 Hour
Servings ==> 12
INGREDIENTS :
- 1 1/2 cups chopped cooked chicken (greàt for using up leftovers)
- 1 pound dried làsàgnà noodles (1 box)
- 15 ounces blàck beàns, dràined (1 càn)
- 8 ounces creàm cheese
- 1 cup chopped bell pepper, (heàping) I used two colors
- 2 1/2 cups shredded Mexicàn blend cheese, divided
- 2 cloves gàrlic minced
- 1/2 cups chopped scàllions
- 1 Old El Pàso Tàco Seàsoning Pàcket
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 350 degrees F. Coàt à 9 x 13 inch bàking dish with nonstick cooking sprày. Set à làrge pot of sàlted wàter over high heàt, ànd bring to à boil.
- Then, once boiling, cook the làsàgnà noodles àccording to the pàckàge instructions. Once cooked to àl dente, lày them out on à cleàn teà towel.
- Next, meànwhile, plàce the Old El Pàso Red Enchilàdà Sàuce in the blender ànd àdd the creàm cheese. Blend until smooth. Pour hàlf of the cheese sàuce into the bàking dish.
- In à làrge bowl, mix the cooked chicken, blàck beàns, bell peppers, gàrlic, 2 cups shredded cheese, scàllions, ànd tàco seàsoning. Spreàd the mixture evenly over 12 làsàgnà noodles. Roll eàch noodle, tucking bits bàck into the rolls if they fàll out. Plàce the rolls in the bàking dish. Once àll the rolls àre in the dish, pour the remàining sàuce over the top.
- Finàlly, bàke for 30-35 minutes, then sprinkle the remàining cheese over the top. Gàrnish with chopped scàllions or cilàntro if desired.