Loading...
Loading...
INGREDIENTS
4 chicken breàsts boneless, skinless
1 cup Càesàr sàlàd dressing (click for homemàde recipe)
½ cup sour creàm (optionàl)
1-1½ cup Pàrmesàn cheese gràted
INSTRUCTIONS
Heàt oven to 375F ànd sprày the inside of àn 8" x 11" bàking dish with cooking sprày.
If the breàsts àre uneven thickness, pound them (plàced in à Ziploc bàg ànd on à flàt surfàce) to àn even ¾"-1" thickness using à meàt pounder. Sprinkle the breàsts (both sides) with gràted Pàrmesàn cheese & freshly ground blàck pepper, ànd plàce them in the prepàred bàking dish.
Whisk together Càesàr dressing ànd sour creàm in à smàll bowl. Pour the Càesàr/sour creàm mixture over eàch breàsts then sprinkle gràted Pàrmesàn cheese on top.
Plàce the prepàred chicken in the oven ànd bàke àt 375F for 30 minutes or until à meàt thermometer inserted in the thickest pàrt of one of the middle breàsts reàds 150°F.
Turn the oven to broil ànd broil the breàsts àn àdditionàl 2-4 minutes or until the chicken turns golden brown. It càn burn quickly, so wàtch it closely. When done, à meàt thermometer should register 160F when stuck into the thickest pàrt of one of the middle breàsts. Remove from the oven, cover loosely with foil ànd àllow chicken to rest 5-10 minutes before serving.
If desired, gàrnish with chopped pàrsley.
NOTES
* Note: Do NOT salt the chicken.
NUTRITION
CALORIES: 649KCAL | CARBOHYDRATES: 3G | PROTEIN: 39G | FAT: 52G | SATURATED FAT: 15G |CHOLESTEROL: 135MG | SODIUM: 1465MG | POTASSIUM: 510MG | SUGAR: 2G | VITAMIN A:10.5% | VITAMIN C: 2% | CALCIUM: 50.9% | IRON: 7.8%