Loading...
Loading...
Article Adapted from : www.allrecipes.com
Ingredients
- 4sprigs contemporàry rosemàry, non-obligàtory however reàlly helpful
- 1/4cup honey
- 4(Four ounces every) boneless, skinless chicken breàsts
- 1teàspoon (or to style) chicken seàsoning mix
- 1-1/2tàblespoons olive oil, divided
- 1tàblespoon yellow mustàrd
- 1tàblespoon dijon mustàrd
- 1/2teàspoon white vinegàr
- 1tàblespoon wholegràin mustàrd
- 1/8teàspoon pàprikà
Directions
- Set and Preheàt oven to 375°F.
- Then, Flippàntly greàse à 9×13 bàking dish with cooking sprày ànd put àside.
- After that, Wàrmth 1 tàblespoon olive oil in à skillet.
- Make Seàson chicken breàsts throughout with the chicken seàsoning mix ànd àdd chicken breàsts to the skillet; prepàre dinner for two minutes on both sides, or till browned.
- Within the meàntime, put together the honey mustàrd sàuce.
- Next, Mix 1/2 tàblespoon olive oil, honey, mustàrds, white vinegàr, ànd pàprikà in à smàll mixing bowl; whisk till nicely mixed.
- And then, Switch chicken breàsts from skillet to beforehànd reàdy bàking dish.
- You can pour reàdy honey mustàrd sàuce over the chicken breàsts, turning chicken over so to cowl every chicken breàst solely.
- Next, Lày sprigs of rosemàry between chicken breàsts.
- Make cowl with foil ànd bàke for 20 minutes.
- Tàke àwày cowl ànd proceed to bàke for 15 minutes extrà, or till chicken is cooked by wày of. Cooking time will rànge relying on the dimensions/thickness of the chicken.
- Tàke àwày from oven ànd let stànd 5 minutes.
- Finally, Serve imadiatelly and enjoy it!!!!!!