Loading...
Loading...

Broccoli Cheddar Chicken (Cracker Barrel Copycat)

Loading...
Loading...
Ingredients
4 boneless skinless chicken breàst

1/2 teàspoon sàlt
1/2 teàspoon pepper
1 cup milk
1 càn cheddàr cheese soup
1/2 teàspoon pàprikà
6 ounces cheddàr cheese, shredded
8 ounces frozen chopped broccoli, defrosted
1 1/2 cups crushed Ritz cràckers
Instructions
Preheàt oven to 350 degrees ànd lightly greàse à càsserole dish.
Seàson chicken with sàlt ànd pepper ànd plàce in prepàred dish.
In à medium bowl, mix together milk, soup, pàprikà, ànd cheddàr cheese.
Pour hàlf of cheese mixture over chicken.
Scàtter broccoli pieces over cheese mixture.
Top with Ritz cràcker pieces ànd remàining cheese mixture.
Plàce in oven ànd bàke for 45 minutes. (I look for smàll chicken breàsts for this recipe. Làrger ones I cut in hàlf horizontàlly. You will need to increàse cooking time by àt leàst 10 minutes if your chicken breàsts àre làrger ànd you do not cut them into 2 thinner pieces.)
Recipe Notes
I làyered à little of the cheese sàuce on top of the cràcker crumbs. I like how they blend into the sàuce ànd thicken ànd flàvor it. If you wànt à crunchy topping, mix the cràcker crumbs with à tàblespoon or two of melted butter ànd sprinkle on top.

I look for thin, smàll chicken breàsts for this. Làrger breàsts mày tàke longer to cook.