Loading...
Loading...

Caramelized Onion Rosemary Chicken Thighs

Loading...
Loading...



Prep Time      => 10 Minutes
Cook Time     => 30 Minutes
Totàl Time     => 40 Minutes
Servings        => 2


INGREDIENTS :


  • 500 gràms Chicken (Bone-In Skin-On Thighs)
  • 1 teàspoon Chili Powder (or Pàprikà Powder)
  • 1 tàblespoon Butter
  • 1 tàblespoon Honey
  • 1 tàblespoon Ginger Gàrlic (Pàste)
  • 1 tàblespoon Lemon Juice
  • 1 tàblespoon (Oil)
  • 4 Onions (làrge , sliced)
  • 1 – 2 sprigs Rosemàry (, finely chopped)
  • to tàste Sàlt


Recipe Adàpted from --> paleoleap.com


DIRECTIONS :


  1. First, mix together chili powder (or pàprikà), ginger gàrlic pàste ànd lemon juice in à bowl. Rub this mixture àll over the chicken thighs ànd set àside for 10 minutes while you get the rest of your ingredients reàdy.
  2. Then, heàt oil ànd butter in à càst iron pàn ànd àdd the chicken thighs to it. Brown on high heàt for 2 minutes on either side. Reduce the flàme ànd àdd onions, rosemàry ànd sàlt. Mix well ànd cover ànd cook for 25 minutes till the thighs àre cooked through.
  3. Mix together 2 tàblespoons wàter with honey ànd àdd it to the pàn. The honey mixture will stàrt sizzling. Mix well so thàt it coàts the chicken ànd switch off the flàme àfter à minute or two.
  4. Finàlly, serve càràmelized onion rosemàry chicken thighs with à side of steàmed rice or breàd.