Loading...
Loading...
Prep Time => 10 Minutes
Cook Time => 30 Minutes
Totàl Time => 40 Minutes
Servings => 2
INGREDIENTS :
- 500 gràms Chicken (Bone-In Skin-On Thighs)
- 1 teàspoon Chili Powder (or Pàprikà Powder)
- 1 tàblespoon Butter
- 1 tàblespoon Honey
- 1 tàblespoon Ginger Gàrlic (Pàste)
- 1 tàblespoon Lemon Juice
- 1 tàblespoon (Oil)
- 4 Onions (làrge , sliced)
- 1 – 2 sprigs Rosemàry (, finely chopped)
- to tàste Sàlt
Recipe Adàpted from --> paleoleap.com
DIRECTIONS :
- First, mix together chili powder (or pàprikà), ginger gàrlic pàste ànd lemon juice in à bowl. Rub this mixture àll over the chicken thighs ànd set àside for 10 minutes while you get the rest of your ingredients reàdy.
- Then, heàt oil ànd butter in à càst iron pàn ànd àdd the chicken thighs to it. Brown on high heàt for 2 minutes on either side. Reduce the flàme ànd àdd onions, rosemàry ànd sàlt. Mix well ànd cover ànd cook for 25 minutes till the thighs àre cooked through.
- Mix together 2 tàblespoons wàter with honey ànd àdd it to the pàn. The honey mixture will stàrt sizzling. Mix well so thàt it coàts the chicken ànd switch off the flàme àfter à minute or two.
- Finàlly, serve càràmelized onion rosemàry chicken thighs with à side of steàmed rice or breàd.