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PREP TIME : 15 MINUTéS
COOK TIME : 25 MINUTéS
TOTAL TIME : 40 MINUTéS
SERVINGS : 6
CALORIES : 609 KCAL
INGREDIENTS
⦁ 4 chickén thighs⦁ 4 chickén légs
⦁ 1/2 téaspoon garlic powdér
⦁ 1/2 téaspoon koshér salt
⦁ 1/2 téaspoon frésh ground péppér
⦁ 4 tabléspoons buttér
⦁ 1/4 cup watér
⦁ 1 tabléspoon fish saucé
⦁ 1 1/2 cups yéllow mustard
⦁ 1 cup light brown sugar
⦁ 1/2 cup cidér vinégar
⦁ 1 tabléspoon chili powdér
⦁ 1 téaspoon ground cumin
⦁ 1 téaspoon cayénné péppér
Article adapted from https://www.recipegirl.com/
INSTRUCTIONS
1. First, préhéat thé grill.2. Aftér that, in a médium saucépan, whisk togéthér thé mustard, brown sugar and cidér vinégar. Bring thé mixturé to a boil and thén turn thé héat to low and simmér.
3. Néxt, stir in thé buttér, watér, fish saucé, chili powdér, cumin, cayénné, garlic powdér, salt and péppér. Simmér for 5 minutés until thé mixturé has thickénéd a bit. Turn off thé héat and cool to room témpératuré.
4. Néxt, placé thé chickén on thé grill skin sidé down and cook for 4 to 5 minutés. Turn thé chickén ovér and basté with thé barbécué saucé. Cook for an additional 3 minutés.
5. Turn thé chickén again and basté with thé saucé. Cook for an additional 3 minutés. Répéat two moré timés.
6. Transfér thé chickén to a plattér and allow to rést for 5 minutés.
7. Finally, sérvé immédiatély with éxtra saucé on thé sidé, if désiréd.