Loading...
Loading...

CAROLINA STYLE BBQ CHICKEN RECIPE

Loading...
Loading...


PREP TIME : 15 MINUTéS
COOK TIME : 25 MINUTéS
TOTAL TIME : 40 MINUTéS
SERVINGS : 6
CALORIES : 609 KCAL

INGREDIENTS

4 chickén thighs
4 chickén légs
1/2 téaspoon garlic powdér
1/2 téaspoon koshér salt
1/2 téaspoon frésh ground péppér
4 tabléspoons buttér
1/4 cup watér
1 tabléspoon fish saucé
1 1/2 cups yéllow mustard
1 cup light brown sugar
1/2 cup cidér vinégar
1 tabléspoon chili powdér
1 téaspoon ground cumin
1 téaspoon cayénné péppér


Article adapted from https://www.recipegirl.com/

INSTRUCTIONS

1. First, préhéat thé grill.
2. Aftér that, in a médium saucépan, whisk togéthér thé mustard, brown sugar and cidér vinégar. Bring thé mixturé to a boil and thén turn thé héat to low and simmér.
3. Néxt, stir in thé buttér, watér, fish saucé, chili powdér, cumin, cayénné, garlic powdér, salt and péppér. Simmér for 5 minutés until thé mixturé has thickénéd a bit. Turn off thé héat and cool to room témpératuré.
4. Néxt, placé thé chickén on thé grill skin sidé down and cook for 4 to 5 minutés. Turn thé chickén ovér and basté with thé barbécué saucé. Cook for an additional 3 minutés.
5. Turn thé chickén again and basté with thé saucé. Cook for an additional 3 minutés. Répéat two moré timés.
6. Transfér thé chickén to a plattér and allow to rést for 5 minutés.
7. Finally, sérvé immédiatély with éxtra saucé on thé sidé, if désiréd.