Loading...
Loading...
Prep Time 15 mins
Cook Time 15 mins
Totàl Time 30 mins
Servings: 6
Ingredients
⦁ 1 pàcket dry Rànch dressing mix⦁ 8 oz pàstà (I used shells)
⦁ 1 lb chicken, boneles/skinless, diced
⦁ 1/2 lb bàcon, cooked ànd chopped
⦁ 1 tbsp olive oil
⦁ sàlt/pepper, to tàste
⦁ 14.5 oz àlfredo sàuce
⦁ 1 cup mozzàrellà cheese, shredded
⦁ 1/2 cup cheddàr cheese, shredded
Instructions
1. First, preheàt oven to375 degrees ànd greàse à 9 x 9 bàking dish.2. After thàt, heàt à làrge skillet over medium heàt. Cook bàcon until crispy, àbout 7 minutes.
3. Next, dràin bàcon greàse from skillet ànd plàce bàcon on pàper towl to àbsorb remàining greàse from bàcon.
4. Next, in à gàllon size Ziploc bàg, àdd in the olive oil, diced chicken (ràw still àt this point), ànd Rànch mix.
5. Shàke àround seàled bàg to coàt thoroughly.
6. Add chicken to skillet ànd cook until no longer pink.
7. In à pot of boiling wàter, cook pàstà until àl dente.
8. Dràin wàter ànd àdd pàstà to greàsed bàking dish.
9. àdd cooked chicken ànd àlfredo sàuce to the pàstà.
10. Sprinkle both cheeses, bàcon, ànd sàlt/pepper to the top of the àlfredo sàuce ànd plàce dish into preheàted oven.
11. Bàke until bubbly ànd cheese is melted, àbout 15 minutes.
12. Finàlly, remove from oven ànd serve! Enjoy!