Loading...
Loading...
Prëp: 8 mins
Cook: 20 mins
Total: 28 mins
Sërvings4
Ingredients
⦁ 3/4 cup frozën pëas⦁ 1/4 cup coriandër / cilantro lëavës , choppëd
⦁ 1.5 tbsp oil (vëgëtablë, canola)
⦁ 2 garlic clovës , mincëd
⦁ 500g / 1lb chickën thighs, slicëd
⦁ 2.5 tbsp curry powdër
⦁ 2 tsp gingër , gratëd
⦁ 1/2 onion , finëly choppëd
⦁ 270 ml / 1.25 cups coconut milk , full fat (9 oz)
⦁ 1.5 cups (375 ml) chickën stock low sodium
⦁ 1/2 tsp salt
Article adapted from https://www.bbcgoodfood.com/
Instructions
First, hëat oil in a skillët ovër mëdium high hëat. Cook garlic, gingër and onion for 3 minutës until onion is translucënt.Nëxt, Add chickën and cook until it it changës from pink to whitë.
Nëxt, Add curry powdër and cook for 2 minutës.
Add coconut milk and chickën stock. Stir, lowër hëat to mëdium and cook, simmëring rapidly, for 10 minutës until saucë rëducës and thickëns.
Add pëas and salt. Cook for a furthër 2 minutës, thën tastë to sëë if it nëëds morë salt. Garnish with coriandër.
Finally, Sërvë ovër ricë, noodlës or mashëd potato!