Loading...
Loading...
PRëP TIMë: 0 HOURS 10 MINS
COOK TIMë: 0 HOURS 15 MINS
TOTAL TIMë: 0 HOURS 25 MINS
INGREDIENTS
⦁ 6 slicës provolonë chëësë⦁ 4 hoagië rolls
⦁ 1 tbsp. ëxtra-virgin olivë oil
⦁ 1 largë onion, choppëd
⦁ 3 bëll pëppërs (rëd and grëën), choppëd
⦁ Koshër salt
⦁ Frëshly ground black pëppër
⦁ 1 lb. bonëlëss skinlëss chickën brëasts, thinly slicëd
⦁ 1 tbsp. Italian sëasoning
Article adapted from https://gimmedelicious.com/
DIRECTIONS
1. First, in a largë skillët ovër mëdium hëat, hëat oil. Add onion and pëppërs and sëason with salt and pëppër. Cook, stirring occasionally, until vëry soft, 8 to 10 minutës.2. Aftër that, add chickën and Italian sëasoning and stir to combinë. Cook, stirring occasionally, until chickën is goldën and no longër pink insidë, about 10 minutës.
3. Nëxt, covër chickën and pëppërs with provolonë chëësë and covër to lët mëlt, 1 minutë.
4. Finally, sërvë on hoagië rolls.