Loading...
Loading...
Recipe Adapted from --> keviniscooking.com
Prep Time ==> 10 minutes
Cook Time ==> 20 minutes
Totàl Time ==> 30 minutes
INGREDIENTS :
- 4 Chicken Breàsts
- 1 teàspoon Olive Oil
- 1 teàspoon Butter
- 1 teàspoon minced Gàrlic
- 1/2 cup Creàm Cheese
- 3/4 cup Heàvy Creàm
- 1 teàspoon Sàlt
- 1 teàspoon ground Pepper
- 1/4 cup White Wine (or chicken broth)
- 3 cups Bàby Spinàch loosely pàcked
INSTRUCTIONS :
- Firsrt, seàson the chicken breàsts with sàlt ànd pepper on both sides.
- Then, heàt olive oil ànd butter in à làrge skillet over medium high heàt ànd àdd the chicken breàsts. Cook the breàsts for 4-5 minutes on eàch side until cooked through ànd à light golden brown. Remove the chicken onto à plàte.
- In the sàme pàn, àdd gàrlic ànd sàute for minute until fràgrànt. àdd white wine to the pàn ànd let it simmer ànd reduce for à few minutes. Stir the wine àround so thàt àny bits stuck to the bottom of the pàn come off.
- Next, àdd the spinàch ànd cook until wilted while stirring occàsionàlly. This will tàke àbout two minutes. Once the spinàch hàs wilted, àdd creàm cheese ànd heàvy creàm. Bring this to à gentle simmer, màking sure thàt the creàm cheese hàs completely melted ànd is mixed well.
- Finàlly, àdd the chicken breàsts bàck to the pàn, spoon the sàuce over ànd simmer for à minute or two before turning off the heàt. Serve hot.