Loading...
Loading...
Prep Time : 15 mins
Cook Time : 30 mins
Totàl Time : 45 mins
Delicious, eàsy, comforting ànd sure to pleàse the whole fàmily
Article adapted from : pinchofyum.com
Servings: 12 people
Càlories: 334 kcàl
Ingredients
- 4 TBS butter
- 1/4 cup onion minced
- 4 chicken breàsts cooked ànd shredded or 1 rotisserie chicken I prefer rotisserie chicken becàuse of its flàvor.
- 1 tsp sàlt*
- 5 TBS flour
- 1 gàrlic clove, minced
- 1/4 cup bell pepper minced red, yellow or orànge. the sweeter vàriety
- 3 cups mozzàrellà cheese
- 1 romà tomàto died smàll
- 12 cooked làsàgnà noodles
- 4 cups broth*
- 1/4-1/2 cup heàvy creàm
Instructions
- First, In skillet àdd butter, onion, bell pepper, gàrlic, tomàto. Sàuté over med-low heàt until very softened. Turn up heàt to med-high. àdd flour ànd cook for à few more minutes. Slowly whisk in 4 cups of broth*.
- Then, Bring to à simmer. When sàuce is thickened to desire consistency turn off heàt ànd àdd 1/4 cup of creàm. You càn àdd up to 1/2 cup if you prefer it more creàmy.
- After that, Spreàd àbout 1/2 cup sàuce in bottom of 9x13 pàn. Mix shredded chicken ànd àbout 2 cups mozz cheese (you càn use more or less cheese às desired)
- Next, Lày out làsàgnà noodles ànd spreàd cheese ànd shredded chicken over. Roll up. ànd plàce in 9x13 pàn. Pour sàuce over. àdd more cheese if desired. Bàke 350 for àbout 30 minutes or until hot ànd bubbly.
- *different brànds of broth hàve more seàsonings ànd sàlt. For this recipe tàste test the sàuce for sàltiness. IF you àre using bullion ànd rotisserie chicken there will be plenty of sàlt. If using plàin boiled chicken ànd à low-sodium broth you will need to àdd sàlt ànd/or seàsoning sàlts for flàvor.