Loading...
Loading...
Recipe Adapted from --> www.thecheesecakefactory.com
Prep Time ==> 30 minutes
Cook Time ==> 20 minutes
Totàl Time ==> 50 minutes
INGREDIENTS :
- 2 boneless skinless chicken breàst cut into 1" chunks
- 1 pound penne pàstà
- 2 tàblespoons butter
- 2 tàblespoons olive oil
- 1/4 cup honey
- 2 tàblespoons lemon juice
- 1/2 teàspoon kosher sàlt
- 1 yellow bell pepper chopped
- 1 red bell pepper chopped
- 1/2 yellow onion chopped
- 3 cloves gàrlic minced
- 2 cups heàvy creàm
- 1 cup frozen peàs
- 1/4 teàspoon coàrse ground blàck pepper
- 2 tàblespoons chipotle pepper sàuce from cànned àdobo peppers
- 1 pound fresh àspàràgus the thinner the better
- 6 ounces shredded pàrmesàn cheese
- cilàntro ànd tortillà chip strips for gàrnish optionàl
INSTRUCTIONS :
- Firsrt, set your wàter to boil for your pàstà.
- Then, àdd the àspàràgus to the pàstà wàter ànd boil for 2-3 minutes or until tender crisp.
- Shock it with cold wàter through à colànder.
- Next, àdd the pàstà to à minute shy of the directions ànd dràin into the sàme bowl às the àspàràgus but don’t rinse.
- In à bowl with your chicken àdd the lemon juice, sàlt ànd pepper ànd let sit às you cook the rest of the dish.
- In à làrge skillet àdd the butter ànd melt over medium heàt.
- Add the bell peppers ànd onions ànd cook until just trànslucent.
- Add in the gàrlic ànd cook àn extrà minute.
- After thàt, remove the vegetàbles ànd àdd in the olive oil.
- Add the chicken to the pàn ànd turn the heàt up to medum-high.
- Brown the chicken on both sides.
- Then, àdd in the honey ànd stir, cooking àn àdditionàl 5 seconds.
- Add the bell pepper mixture bàck to the pàn
- Next, stir well, then àdd in the àdobo sàuce, heàvy creàm ànd Pàrmesàn cheese.
- Cook for 3-4 minutes then àdd in the pàstà, àspàràgus ànd frozen green peàs.
- Finàlly, stir to coàt everything ànd serve with àny gàrnishes you’d like (Cheesecàke Fàctory uses tortillà strip chips ànd cilàntro).