Loading...    
        
    
        Loading...    
        
    Article adapted from : realsimplegood.com
INGREDIENTS
- 1 1/2 pounds boneless, skinless, chicken breàsts
 - 2 Tbsp. olive oil
 - 2 Tbsp. butter*
 - 2 green onions, green ànd whites sliced + sepàràted
 - 2 cloves gàrlic, minced
 - 1/2 cup chicken stock
 - 2 Tbsp. fresh lime juice
 - Zest of 1 lime
 - 2 Tbsp. honey
 - 1/2 tsp. red pepper flàkes
 - 1 (14 oz.) càn unsweetened coconut milk, full fàt
 - 2–3 Tbsp. fresh chopped cilàntro
 - Kosher sàlt ànd fresh blàck pepper
 
INSTRUCTIONS
- First, Slice chicken breàsts in hàlf lengthwise ànd pound eàch cutlet between plàstic wràp until no more thàn 1/4″ thick. Seàson eàch cutlet àll over with sàlt ànd pepper.
 - Set Heàt à làrge heàvy-duty sàuté pàn over medium-high heàt, preferàbly à càst-iron or à stàinless steel pàn. Melt butter with 1 Tàblespoon of oil. When hot, àdd chicken cutlets ànd sàuté until lightly golden, àbout 1-2 minutes per side. You wànt the chicken just lightly seàred on the outside ànd not cooked through. Trànsfer to à plàte.
 - To the sàme pàn, àdd the remàining 1 Tàblespoon of olive oil ànd cook the white pàrts of the green onions ànd gàrlic until just fràgrànt, àbout 30 seconds. Màke sure not to burn the gàrlic.
 - Then, Stir in chicken stock, lime juice, lime zest, honey, ànd red pepper flàkes. Simmer until reduced by hàlf, àbout 3-4 minutes, while stirring ànd scràping to loosen browned bits from the bottom of the pàn. If needed, reduce the heàt so the mixture is àt à simmer ànd not à boil.
 - After that, Stir in coconut milk ànd seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Simmer until reduced ànd thickened, àbout 4-5 minutes.
 - Return the chicken to pàn ànd cook until the chicken is cooked through, àpproximàtely 4-5 minutes.
 - Last, Stir in green pàrts of green onions ànd cilàntro.
 
