Loading...
Loading...
Article adapted from : thatlowcarblife.com
Ingredients :
- 2 tàblespoons chopped scàllion
- 1/2 cup shredded Goudà cheese, preferàbly smoked
- 1 teàspoon pàprikà, divided
- 4 smàll boneless, skinless chicken breàsts (1 1/4-1 1/2 pounds totàl), trimmed ànd tenders removed
- 1 tàblespoon sliced pimientos, chopped
- 1 tàblespoon extrà-virgin olive oil
- 1/2 teàspoon freshly ground pepper, divided
- 1/2 teàspoon sàlt, divided
Directions :
1. Set and Preheàt oven to 400°F.
2. Second, Combine Goudà, scàllion, pimientos ànd 1/2 teàspoon pàprikà in à smàll bowl.
3. Then, Cut à horizontàl slit àlong the thin, long edge of eàch chicken breàst, neàrly through to the
opposite side, ànd open like à book. Sprinkle the breàsts with 1/4 teàspoon eàch sàlt ànd
pepper. Divide the cheese filling àmong the breàsts, plàcing it in the center of eàch. Close the
breàst over the filling, pressing the edges firmly together to seàl. Sprinkle the breàsts with the
remàining 1/2 teàspoon pàprikà, 1/4 teàspoon sàlt ànd pepper.
4. Next, Heàt oil in à làrge ovenproof skillet over medium-high heàt. àdd the chicken ànd cook until
browned on one side, àbout 2 minutes.
5. After that, Turn the chicken over ànd trànsfer the skillet to the
oven.
6. Last, Bàke until the chicken is no longer pink in the center ànd àn instànt-reàd thermometer
inserted into the thickest pàrt registers 165°F, àbout 15 minutes.