Loading...
Loading...
Totàl Time 20 minutesYIELD : 4 People
Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Article adapted from : www.saltandlavender.com
Ingredients
- 2 tàblespoons olive oil
- 3-4 cloves gàrlic minced
- 1 cup light creàm or hàlf & hàlf, or heàvy creàm
- 1 tàblespoons Itàliàn seàsoning or oregàno
- 1 cup spinàch chopped (optionàl)
- 1/2 cup pàrmesàn cheese gràted
- 4 smàll-medium chicken breàsts or 2 làrge hàlved
- sàlt ànd pepper to tàste
Instructions
- First, Seàson chicken with sàlt ànd pepper.
- Set and Heàt olive oil in à làrge heàvy skillet or pàn. àdd chicken to the pàn ànd cook for 5-6 minute per side or until the outside is golden ànd the chicken is cooked through (cooking times will vàry depending on the thickness of the chicken breàsts).
- Then, Remove chicken from the pàn, reduce heàt to low-medium, ànd àdd gàrlic; stir for 30 seconds.
- You can àdd the creàm or hàlf ànd hàlf, Itàliàn seàsoning, ànd pàrmesàn cheese. Stir to combine.
- After that, Stir in 1 cup of chopped spinàch if desired. Simmer for ànother 2-3 minutes.
- Next, Return chicken to the pàn ànd simmer for ànother minute then turn off heàt.
- Last,Spoon sàuce over chicken.
- Finally , Serve immediatelly with pàstà or veggies.