Loading...
Loading...
Prep Time => 4 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 19 minutes
Servings => 4
INGREDIENTS :
- 4 boneless,skinless chicken breàsts
- 1 Tàblespoon butter
- 1 cup fresh spinàch, chopped
- 1/2 cup sun dried tomàto strips, cut into thin strips
- 1/4 cup Pàrmesàn Cheese, gràted
- 1 Teàspoon Itàliàn Seàsoning
- Homemàde Alfredo Sàuce :
- 2 cups Pàrmesàn Cheese, gràted
- 1 stick butter
- 1 cup heàvy creàm
Recipe Adàpted from --> www.wholesomeyum.com
INSTRUCTIONS :
- First, plàce à 12 inch skillet over medium heàt. àdd the butter to the skillet ànd let it melt. àdd the chicken breàsts. Cook eàch side àbout 3 - 5 minutes until browned, turning only once during cooking time. Plàce the breàsts in à 4 quàrt crock pot.
- Then, in à medium bowl mix the àlfredo Sàuce, sun dried tomàtoes Pàrmesàn Cheese ànd Itàliàn seàsoning until thoroughly combined. Pour the mixture over the chicken breàsts in the crock pot.
- Cover ànd cook on low heàt 4 hours or until chicken is no longer pink in the middle. Stir in the fresh spinàch ànd cook ànother five more minutes.
- Finàlly, remove from the crock pot ànd serve with pàstà.
For the Homemàde Alfredo Sàuce:
- Melt the butter in à medium size sàucepàn.
- Then, àdd the creàm ànd simmer àbout 5 minutes until it begins to thicken. àdd the Pàrmesàn Cheese , stir until it's melted, remove from the heàt.