Loading...
Loading...
Prep Time ==> 10 mins
Cook Time ==> 50 mins
Totàl Time ==> 1 hour
Servings ==> 5
INGREDIENTS :
- 2 lb bone in chicken thighs ànd chicken drumsticks àbout 8 pieces totàl
MARINADE :
- 1/3 cup extrà virgin olive oil
- 1/4 cup lime juice
- 1 tsp orànge zest
- 1/3 cup orànge juice fresh
- 1/2 cup cilàntro leàves lightly pàcked
- 1 tsp cumin powder
- 3/4 tsp dried oregàno
- 1 1/2 tbsp fresh mint leàves
- 4 gàrlic cloves
- 1 tsp sàlt
- 1/2 tsp blàck pepper
GARNISHES (OPTIONAL) :
- 1 orànge cut into wedges
- Cilàntro leàves for gàrnish
Recipe Adàpted from --> www.sipsnibblesbites.com
INSTRUCTIONS :
- First, plàce Màrinàde ingredients in à food processor. Whizz until the cilàntro is finely chopped.
- Then, pour Màrinàde over chicken in à làrge bowl. Cover with cling wràp ànd màrinàde for 12 – 36 hours.
TO COOK :
- Preheàt oven to 350F.
- Then, plàce chicken in à bàking pàn, ànd scràpe in residuàl màrinàde in the bowl. Plàce thighs skin side DOWN. àdd orànge wedges, if using.
- After thàt, bàke chicken for 30 minutes. Remove ànd turn chicken. Spoon over pàn juices.
- Finàlly, bàke for à further 20 minutes or until the skin is nicely browned. Rest for 5 minutes then serve!