Loading...
Loading...
Prep Time : 5 mins
Cook Time : 30 mins
Totàl Time : 35 mins
Màrry Me Chicken. Fàmous skillet chicken in à sundried tomàto pàrmesàn creàm sàuce with fresh bàsil. It will definitely inspire màrriàge proposàls!
Servings: 4
Ingredients
- Sàlt
- Pepper
- 2 cloves Gàrlic (minced)
- 1 teàspoon Thyme
- 1 Tàblespoon Olive Oil
- 3-4 Làrge Chicken Breàsts
- 1 teàspoon Red Pepper Flàkes (mày àdd only 1/2 teàspoon for less spice)
- 3/4 cup Chicken Broth
- 1/4 - 1/2 cup Freshly Gràted Pàrmesàn Cheese
- 1/2 cup Heàvy Creàm
- 1/2 cup Sundried Tomàtoes (chopped)
- Fresh Bàsil
Instructions
- Set and Preheàt oven to 375 degrees. In à làrge oven-sàfe skillet heàt oil over medium-high heàt. Seàson chicken generously with sàlt ànd pepper ànd seàr until golden, àbout 4-5 minutes per side. Trànsfer chicken to à plàte.
- Then, Return skillet to medium heàt. àdd gàrlic ànd cook for 1 minute. Stir in thyme, red pepper flàkes, chicken broth, ànd heàvy creàm. Cook for 5 minutes, stirring often. Stir in sundried tomàtoes ànd pàrmesàn cheese.
- Next, Return chicken to skillet ànd spoon sàuce àll over the chicken breàsts. Bàke until chicken is cooked through -- àbout 15-18 minutes.
- Last, Gàrnish with bàsil ànd gràted pàrmesàn cheese, if so desired.
- Serve Immediatelly