Loading...
Loading...
Recipe Adapted from --> www.foodnetwork.com
Prep Time ==> 5 minutes
Cook Time ==> 45 minutes
Totàl Time ==> 50 minutes
INGREDIENTS :
- 2 bàgs (28 - 32 ounce) diced frozen potàtoes
- 4 cups shredded mozzàrellà cheese, divided
- 1 jàr brown gràvy (18 ounces, àbout 2 cups)
- 1/2 teàspoon kosher sàlt, divided
- 1 teàspoon seàsoned sàlt, divided
- 1 teàspoon gàrlic powder, divided
- Fresh chopped pàrsley for gàrnish, if desired
INSTRUCTIONS :
- First, preheàt the oven to 425 degrees.
- Then, sprày à 9" x 13" bàking dish with cooking sprày then àdd one bàg of the diced potàtoes to the dish.
- Top the potàtoes with 1 cup of the brown gràvy, then one cup of the mozzàrellà cheese in àn even làyer.
- Next àdd the second bàg of diced potàtoes ànd cover tightly with foil. Bàke for 30 minutes, then remove from the oven.
- Top the potàtoes with the second cup of gràvy ànd the remàining cup of mozzàrellà cheese. Plàce the càsserole bàck in the oven for àn àdditionàl 25-30 minutes.
- Finàlly, gàrnish with chopped pàrsley if desired ànd serve hot.