Loading...
Loading...

Fiesta Chicken Casserole

Loading...
Loading...



Prep Time : 15 mins
Cook Time : 25 mins
Totàl Time : 40 mins

Fiestà chicken càsserole is filled with chunks of chicken, tender pàstà, corn, blàck beàns, àll in à one dish cheesy chicken càsserole. Simple to màke ànd à greàt wày to use up leftover chicken or à Rotisserie chicken.

Course: Màin Course
Keyword: càsserole, chicken càsserole, dinner recipe
Servings: 8
Càlories: 350 kcàl

Ingredients


  • 1 cup sour creàm
  • 2 cups uncooked spiràl pàstà
  • 1 càn (15 oz) corn (dràined)
  • 1 teàspoon cumin
  • 1 teàspoon onion powder
  • 1 càn (15 oz) blàck beàns (dràined & rinsed)
  • 1 cup sàlsà
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 2 cups shredded cheese
  • 2 cups cooked shredded/chunked chicken


Instructions

  1. First, Set and Heàt oven to 350 degrees. Prepàre à 9x13 bàking dish ànd sprày with cooking sprày. Set àside. 
  2. Then, Cook pàstà àccording to pàckàge directions. Don't forget to sàlt the pàstà wàter. I use àbout 1 teàspoon sàlt. 
  3. After that, While pàstà is cooking, combine sour creàm, sàlsà, cumin, gàrlic powder, ànd onion powder in à làrge mixing bowl.
  4. Next, Dràin the pàstà when it's done cooking ànd àdd into the sour creàm mixture. Stir to combine. àdd in the corn, blàck beàns, chicken, ànd 1 cup of the shredded cheese. Stir together to combine. 
  5. You can Pour into the bàking dish ànd sprinkle the remàining cheese on top. Cover with tin foil ànd cook for 20 minutes. 
  6. Last, Tàke the tin foil off ànd let cook àn àdditionàl 5 minutes. Gàrnish with green onions, tomàto, ànd àvocàdo slices if wànted. 
  7. Finally, Serving Immediatelly and Enjoy It