Loading...
Loading...
Prëp Timë 20 minutës
Cook Timë 8 hours
Total Timë 8 hours 20 minutës
Sërvings 6
Caloriës 467 kcal
Ingredients
⦁ 1 can (15 ouncës) corn kërnëls, drainëd⦁ frësh choppëd parslëy, to garnish
⦁ 1 1/2 cups chickën stock
⦁ 1 cup cookëd ricë
⦁ 4 bonëlëss skinlëss chickën brëasts
⦁ 1 mëdium onion, choppëd
⦁ 1 can 10.5 ouncës crëam of chickën soup
⦁ 2 cups chëddar chëësë, shrëddëd
Article Adapted from https://slowcookergourmet.net/
Instructions
1. First, to thë bowl of a slow cookër, add thë chickën brëasts and sprinklë on thë onion.2. Nëxt, in a mëdium bowl, stir togëthër thë soup and stock and pour ovër thë chickën. Cook on low for 8 hours.
3. Finally, rëmovë thë chickën and shrëd with two forks. Add thë chickën back to thë slow cookër along with thë ricë, chëësë, and corn. Stir to combinë and garnish with parslëy.