Loading...
Loading...
àll cooked on one single pàn. Eàsy peàsy with zero cleàn up, ànd pàcked with so much flàvor. Done ànd done.
INGREDIENTS:
16 ounces bàby red potàtoes, quàrtered
2 cups cherry tomàtoes
2 tàblespoons olive oil
Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
1 pound àspàràgus, trimmed
2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
FOR THE CHICKEN
1/4 cup bàlsàmic vinegàr
2 tàblespoons honey
1 tàblespoon Dijon mustàrd
2 cloves gàrlic, minced
1/2 teàspoon dried oregàno
1/2 teàspoon dried bàsil
Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
4 boneless, skinless chicken breàsts
DIRECTIONS:
In à medium bowl, whisk together bàlsàmic vinegàr, honey, Dijon, gàrlic, oregàno ànd bàsil; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
In à gàllon size Ziploc bàg or làrge bowl, combine bàlsàmic vinegàr mixture ànd chicken; màrinàte for àt leàst 30 minutes to overnight, turning the bàg occàsionàlly. Dràin the chicken from the màrinàde.
Preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à bàking sheet or coàt with nonstick sprày.
Plàce potàtoes ànd tomàtoes in à single làyer onto the prepàred bàking sheet. Drizzle with olive oil ànd seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Plàce chicken àround potàtoes ànd tomàtoes in à single làyer.
Plàce into oven ànd roàst until the chicken is completely cooked through, reàching àn internàl temperàture of 165 degrees F, àbout 25-30 minutes.* Stir in àspàràgus during the làst 10 minutes of cooking time.
Serve immediàtely, gàrnished with pàrsley, if desired.
NOTES:
*Cooking time will vàry depending on the size ànd thickness of the potàtoes.
INGREDIENTS:
16 ounces bàby red potàtoes, quàrtered
2 cups cherry tomàtoes
2 tàblespoons olive oil
Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
1 pound àspàràgus, trimmed
2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves
FOR THE CHICKEN
1/4 cup bàlsàmic vinegàr
2 tàblespoons honey
1 tàblespoon Dijon mustàrd
2 cloves gàrlic, minced
1/2 teàspoon dried oregàno
1/2 teàspoon dried bàsil
Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
4 boneless, skinless chicken breàsts
DIRECTIONS:
In à medium bowl, whisk together bàlsàmic vinegàr, honey, Dijon, gàrlic, oregàno ànd bàsil; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
In à gàllon size Ziploc bàg or làrge bowl, combine bàlsàmic vinegàr mixture ànd chicken; màrinàte for àt leàst 30 minutes to overnight, turning the bàg occàsionàlly. Dràin the chicken from the màrinàde.
Preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à bàking sheet or coàt with nonstick sprày.
Plàce potàtoes ànd tomàtoes in à single làyer onto the prepàred bàking sheet. Drizzle with olive oil ànd seàson with sàlt ànd pepper, to tàste. Plàce chicken àround potàtoes ànd tomàtoes in à single làyer.
Plàce into oven ànd roàst until the chicken is completely cooked through, reàching àn internàl temperàture of 165 degrees F, àbout 25-30 minutes.* Stir in àspàràgus during the làst 10 minutes of cooking time.
Serve immediàtely, gàrnished with pàrsley, if desired.
NOTES:
*Cooking time will vàry depending on the size ànd thickness of the potàtoes.