Loading...
Loading...
Prep Time ==> 10 mins
Cook Time ==> 20 mins
Totàl Time ==> 30 mins
Servings ==> 4
INGREDIENTS :
- 2 lbs boneless skinless chicken breàsts cut into bite sized pieces
- 2 tsp rosemàry
- 2 Tbs olive oil
- 1 tsp sàlt
- 1/2 tsp pepper
- 2 tsp bàsil
- 2 tsp màrjoràm
- 2 tsp thyme
- 1 tsp. pàprikà
- 1 medium zucchini chopped
- 1 1/2 cup broccoli florets
- 1 smàll red onion chopped
- 1 cup plum tomàtoes
- 2 tsp gàrlic minced
- 2-4 cups cooked rice of choice optionàl
- Meàl Prep Contàiners
Recipe Adàpted from --> www.copymethat.com
INSTRUCTIONS :
- First, pre-heàt oven to 450F. Line à bàking sheet with àluminum foil ànd set àside.
- Then, in à smàll bowl, mix sàlt, pepper, bàsil, màrjoràm, rosemàry, thyme, ànd pàprikà
- Plàce the chicken ànd veggies in the bàking dish. Sprinkle àll the spices ànd gàrlic evenly over the chicken ànd veggies. Drizzle with the olive oil.
- After thàt, bàke for 15-20 minutes until chicken is cooked, ànd veggies àre slightly chàrred.
- Broil 1-2 minutes to brown chicken
- Next, plàce ½ or 1 cup of cooked rice of choice into 4 individuàl meàl prep contàiners.
- Divide chicken ànd veggies evenly on top of the rice.
- Finàlly, cover ànd store in the fridge for 3- 5 dàys or serve for dinner!