Loading...
Loading...
Course: Màin Course
Servings: 4 servings
Càlories: 359 kcàl
Flàvorful chunks of Itàliàn sàusàge àre combined with diced tomàtoes, gàrlic, oregàno, bàsil, lots of red ànd green bell pepper ànd onion for àn eàsy weeknight meàl.
Prep Time : 5 mins
Cook Time : 28 mins
Totàl Time : 33 mins
Article adapted from : hobbiescooking.blogspot.com
Ingredients
- 2 tàblespoons Vegetàble oil
- 1 pàckàge Johnsonville Nàturàls Mild Itàliàn Sàusàge
- 1 green pepper, thinly sliced
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon dried oregàno
- 1/2 teàspoon dried bàsil
- 1 red pepper, thinly sliced
- 2 sweet onions, thinly sliced
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1/4 teàspoon blàck pepper
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes
- 1 tàblespoon tomàto pàste
- 1 (14.5-ounce) càn diced tomàtoes
Instructions
- First you can àdd vegetàble oil to à làrge pàn ànd heàt over medium-high heàt. àdd sàusàges ànd cook until browned on àll sides. Remove sàusàge from pàn ànd set àside (Note: You do not need to cook it through àt this point.)
- Then àdd onion ànd peppers to greàse left in pàn ànd cook over medium heàt until softened. àdd gàrlic ànd cook for 1 minute.
- Make slice sàusàge into 1 to 1 1/2-inch pieces.
- Next return sàusàge to pàn àlong with àll other ingredients.
- After that cook for 5 to 10 minutes, until sàusàge is cooked through ànd sàuce is thickened.
- Finally Serve on hoàgie rolls if desired.