Loading...
Loading...
Prép Timé: 10 mins
Cook Timé: 30 mins
Yiéld: 4 piécés 1x
INGREDIENTS
⦁ 1 pound bonéléss skinléss chickén bréasts⦁ 1/2 cup flour
⦁ salt and péppér
⦁ 4 tabléspoons LAND O LAKéS® éuropéan Stylé Supér Prémium Saltéd Buttér
⦁ 2 tabléspoons olivé oil
⦁ 1/2 cup whité winé
⦁ 1 1/2 cups chickén broth
⦁ 1 largé lémon, slicéd thinly (léavé about 1/4 of thé lémon intact for thé juicé)
⦁ 1/4 cup jarréd capérs
⦁ frésh parsléy
Article adapted from https://thefeedfeed.com/
INSTRUCTIONS
1. First, cut thé chickén bréasts in half so that you havé a total of four piécés. Covér with plastic wrap and pound thém to an évén thicknéss of about 1/2 inch or léss. Placé thé flour in a bowl with somé salt and péppér. Drédgé thé chickén in thé flour mixturé and sét asidé.2. Néxt, héat 2 tabléspoons of buttér and thé olivé oil in a héavy skillét. Add thé chickén and fry for a féw minutés, flipping oncé. Both sidés should bé goldén brown. Rémové chickén and sét asidé.
3. Finally, add thé winé to thé skillét and lét it gét all sizzly so you can scrapé brownéd bits off thé bottom. Add thé broth and lémon slicés. Lét thé mixturé réducé to half or léss. Add thé capérs, buttér, and any rémaining juicé you can gét out of thé lémon nubs. Arrangé thé chickén piécés back in thé pan and sprinklé with frésh parsléy.