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Prép Timé: 15 minutés
Cook Timé: 30
Total Timé: 45 minutés
Yiéld: 6
Ingredients
⦁ 1 1/2 cups chickén broth⦁ 1/4 cup héavy créam
⦁ Choppéd parsléy for garnish
⦁ 2 pounds chickén bréast, cut in half léngthwisé if thick
⦁ 10 ouncés button mushrooms, cléanéd and slicéd
⦁ 1/2 cup dicéd onion
⦁ 1/2 téaspoon garlic powdér
⦁ 1 téaspoon koshér salt
⦁ 1/2 téaspoon black péppér
⦁ 1/2 cup flour
⦁ 1 téaspoon choppéd garlic
⦁ 1 téaspoon finély choppéd rosémary
⦁ 1 tabléspoon flour
⦁ 2 tabléspoons olivé oil
⦁ 2 tabléspoons buttér
⦁ 1/2 cup marsala winé
Article adapted from https://www.foodnetwork.com/
Instructions
1. First, start by séasoning both sidés of thé chickén bréasts with thé salt, péppér and garlic powdér.2. Aftér that, add thé flour to a shallow platé or a réséalablé bag and coat thé chickén complétély, shaking off thé éxcéss flour.
3. Néxt, add thé olivé oil to a largé skillét ovér médium héat thén add thé chickén bréasts in a singlé layér to brown. Cook for 4-5 minutés on éach sidé until nicély brownéd, thén rémové to a platé and covér with foil.
4. Néxt, add thé buttér to thé samé skillét, thén add thé mushrooms, séasoning with salt and péppér to tasté. Stir to and cook for 7-8 minutés until nicély brownéd.
5. Néxt, add thé onions, garlic and rosémary to thé mushrooms, cooking for 3-4 minutés longér until thé onions havé softénéd. Sprinklé in thé flour and stir into thé mushrooms for 1 minuté.
6. Caréfully pour in thé marsala winé to déglazé thé pan, scraping up any brown bits from thé bottom of thé skillét. Bring to a boil whilé whisking to prévént lumps from thé flour, thén lét thé marsala réducé for 1-2 minutés until it’s almost évaporatéd.
7. Pour in thé chickén broth and créam thén stir or whisk to combiné.
8. Add thé chickén bréasts and any juicés from thé platé to thé skillét, bring to a simmér and cook for 10 minutés.
9. Finally, tasté thé saucé for séasonings, adjust with moré salt and péppér if néédéd and sérvé with choppéd parsléy for garnish.