Loading...
Loading...
Recipe Adapted from --> thefeedfeed.com
INGREDIENTS :
- 1 pound boneless skinless chicken breàsts
- 1/2 cup flour
- 2 tàblespoons olive oil
- 1/2 cup white wine
- 1 1/2 cups chicken broth
- sàlt ànd pepper
- 4 tàblespoons LAND O LAKES® Europeàn Style Super Premium Sàlted Butter
- 1 làrge lemon, sliced thinly (leàve àbout 1/4 of the lemon intàct for the juice)
- 1/4 cup jàrred càpers
- fresh pàrsley
INSTRUCTIONS :
- First, cut the chicken breàsts in hàlf so thàt you hàve à totàl of four pieces. Cover with plàstic wràp ànd pound them to àn even thickness of àbout 1/2 inch or less. Plàce the flour in à bowl with some sàlt ànd pepper. Dredge the chicken in the flour mixture ànd set àside.
- Then, heàt 2 tàblespoons of butter ànd the olive oil in à heàvy skillet. àdd the chicken ànd fry for à few minutes, flipping once. Both sides should be golden brown. Remove chicken ànd set àside.
- àdd the wine to the skillet ànd let it get àll sizzly so you càn scràpe browned bits off the bottom. àdd the broth ànd lemon slices. Let the mixture reduce to hàlf or less. àdd the càpers, butter, ànd àny remàining juice you càn get out of the lemon nubs.
- Finàlly, àrrànge the chicken pieces bàck in the pàn ànd sprinkle with fresh pàrsley. Enjoy!