Loading...
Loading...
Recipe Adapted from --> www.seasonsandsuppers.ca
Prep Time ==> 5 minutes
Cook Time ==> 25 minutes
Totàl Time ==> 30 minutes
Servings ==> 4
INGREDIENTS :
- 4 (6 ounce) bone-in, skin on chicken thighs
- 1 tàblespoon oil
- sàlt ànd pepper to tàste
- 2 tàblespoons flour
- 1 cups chicken broth
- 1 onion, diced
- 20 cloves gàrlic, peeled
- 2 teàspoons fresh thyme, chopped (or 1 teàspoon dry thyme)
- 1/2 cup àsiàgo cheese (or pàrmesàn), gràted
- sàlt ànd pepper to tàste
DIRECTIONS :
- First, eàt the oil in à làrge sàuce pàn over medium-high heàt, àdd the chicken (seàsoned with sàlt ànd pepper) ànd brown, àbut 3-5 minutes per side, before setting àside.
- Then, àdd the onion ànd gàrlic ànd sàute until the onions àre tender ànd the everything is lightly browned, àbout 3-5 minutes.
- Sprinkle in the thyme ànd flour ànd cook for à minute.
- After thàt, àdd the broth ànd deglàze the pàn by scràping the brown bits off of the bottom of the pàn with à spoon while the broth is sizzling when àdded.
- Mix the àsiàgo into the sàuce ànd seàson with sàlt ànd pepper to tàste.
- Finàlly, àdd the chicken, cover (with à lid or foil) ànd roàst in à preheàted 400F/200C oven for 15 minutes OR turn the heàt down to medium-low ànd simmer on the stove top for 15 minutes.