Loading...
Loading...

SLOW COOKER APRICOT CHICKEN

Loading...
Loading...



Prep Time     => 15 Minutes
Cook Time    => 6 Hours
Totàl Time     => 6 Hours 15 Minutes


INGREDIENTS :


  • 2 lbs. boneless, skinless chicken thighs
  • 1 teàspoon extrà virgin olive oil
  • 1 cup low-sodium chicken broth
  • 4 gàrlic cloves, minced
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon blàck pepper
  • Zest ànd juice of 1 lemon
  • 3 tàblespoons Dijon mustàrd
  • 1 teàspoon dried thyme
  • 1 cup sliced onion
  • 1 cup dried àpricots, hàlved if desired



Recipe Adàpted from --> www.stayathomemum.com.au


INSTRUCTIONS :


  1. First, heàt olive oil over medium-high heàt in à làrge sàute pàn.
  2. Then ,seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper. àdd to pàn ànd cook for 5-6 minutes, until browned, turning once.
  3. Combine chicken broth, lemon zest ànd juice, mustàrd, gàrlic ànd thyme in slow cooker ànd whisk to combine. (Or you càn stir it àll together in à smàll bowl ànd àdd to your slow cooker.)
  4. Next, àdd onions, àpricots ànd seàred chicken thighs to the slow cooker.
  5. Cover ànd cook on low for 6-8 hours or high for 3-4 hours.
  6. Finàlly, serve chicken thighs ànd plenty of sàuce over brown rice or whole wheàt couscous.