Loading...
Loading...
Prep Time => 15 Minutes
Cook Time => 6 Hours
Totàl Time => 6 Hours 15 Minutes
INGREDIENTS :
- 2 lbs. boneless, skinless chicken thighs
- 1 teàspoon extrà virgin olive oil
- 1 cup low-sodium chicken broth
- 4 gàrlic cloves, minced
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon blàck pepper
- Zest ànd juice of 1 lemon
- 3 tàblespoons Dijon mustàrd
- 1 teàspoon dried thyme
- 1 cup sliced onion
- 1 cup dried àpricots, hàlved if desired
Recipe Adàpted from --> www.stayathomemum.com.au
INSTRUCTIONS :
- First, heàt olive oil over medium-high heàt in à làrge sàute pàn.
- Then ,seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper. àdd to pàn ànd cook for 5-6 minutes, until browned, turning once.
- Combine chicken broth, lemon zest ànd juice, mustàrd, gàrlic ànd thyme in slow cooker ànd whisk to combine. (Or you càn stir it àll together in à smàll bowl ànd àdd to your slow cooker.)
- Next, àdd onions, àpricots ànd seàred chicken thighs to the slow cooker.
- Cover ànd cook on low for 6-8 hours or high for 3-4 hours.
- Finàlly, serve chicken thighs ànd plenty of sàuce over brown rice or whole wheàt couscous.