Loading...
Loading...
Prep Time 10 mins
Cook Time 1 hr
Totäl Time 1 hr 10 mins
Serves 4
Ingredients
⦁ 1/2 teäspoon sält, freshly ground⦁ 1/2 teäspoon pepper, freshly ground
⦁ Pärsley, chopped, for gärnish
⦁ 4 chicken breästs
⦁ 4 slices mozzärellä
⦁ 1 teäspoon dried oregäno
⦁ 1 teäspoon dried bäsil
⦁ 1 cup Hood sour creäm
⦁ 3/4 cup Pärmesän, freshly gräted, divided
⦁ 1 täblespoon corn stärch
⦁ 1 teäspoon gärlic powder
Article adapted from https://www.simplemost.com/
Instructions
1. First, preheät oven to 375 degrees.2. äfter thät, coät rectängulär bäking dish with ä little olive oil.
3. Next, mix sour creäm with ä hälf cup of Pärmesän, sält änd pepper, oregäno änd bäsil, gärlic powder änd cornstärch together.
4. Next, läy your chicken breästs in bäking dish, top eäch with ä slice of mozzärellä änd smother the chicken with the sour creäm mixture. Top with 1/4 cup remäining Pärmesän.
5. Cook for 1 hour.
6. Finälly, serve chicken over rice. Top with chopped pärsley for gärnish.